Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2016 22:21

Προπονήθηκε με τον Πανθηραϊκό ο Νικολάου | Ταραλίδης το ΜΠΑΜ

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Πανθηραϊκό φαίνεται να βρίσκεται ο Χρήστος Νικολάου, ο οποίος πριν λίγες ημέρες έλυσε τη συνεργασία του με τη Θύελλα Καμαρίου.

NIKOLAOYΟ πρώην παίκτης της Θύελλας έλαβε μέρος στην αποψινή προπόνηση της ομάδας και αναμένει το πράσινο φως του Γιώργου Αρχοντάκη για να υπογράψει στη νέα του ομάδα.

Προσωρινά έχει παγώσει και το θέμα της μεταγραφής που αν τελικά γίνει θα κάνει αίσθηση. Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο ο Πανθηραϊκός κινείται για ακόμη μία δυνατή μεταγραφή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει καταθέσει πρόταση στον Γιάννη Ταραλίδη.

Βέβαια η υπόθεση του πρώην άσσου του Ολυμπιακού κάθε άλλο παρά εύκολη φαίνεται και παρόλο που ο Ταραλίδης πιθανότατα από αύριο θα μείνει ελεύθερος από τους Κρητικούς, φαίνεται ότι έχει αρκετές προτάσεις από ομάδες Β΄Εθνικής και είναι πολύ πιθανό να επιλέξει κάποια από αυτές.

Πάντως οι άνθρωποι του Πανθηραϊκού φαίνονται διατεθειμένοι να χτυπήσουν μεγάλες πόρτες, πράγμα που δείχνει μία εικόνα του τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον στο νησί του ηφαιστείου.

Σε κάθε περίπτωση στη Σαντορίνη περιμένουν την έλευση του Γιώργου Αρχοντάκη, ο οποίος θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις κινήσεις που θα γίνουν.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares